Приветствую Вас Гость | RSS
Среда
15.05.2024, 09:22
Независимый портал г.Каменка
Главная Регистрация Вход
Меню сайта

Мини-чат

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 58

Главная » 2007 » Ноябрь » 17 » Новости спорта
Новости спорта
20:55

ФК "Тясмин-Газовик"Чемпіон Черкаської області з футболу серед команд першої ліги сезона 2007 року.
На протязі цілого століття  футбол по праву займає перше місце з усіх ігрових видів спорту. Це гра , яка збирає десятки тисяч вболівальників на стадіонах та мільйони біля телеекранів. Це гра якою захоплюються,  як зовсім юні так і уже в літах.

       Декілька десятків років тому й Камянчина славилася своїми  футбольними традиціями. Камянську футбольну команду «Тясмин» знали і поважали в різних куточках нашої області. Але в силу економічних негараздів та інших факторів футбольні традиції нашого району пішли в забуття.

       І ось декілька  років тому  на базі управління по експлуатації газового господарства було створено команду «Газовик» , яка неодноразово ставала чемпіоном та володарем Кубку  району. В 2003 році на базі  команди «Газовик» було створено районну команду футбольний клуб «Тясмин – Газовик».

     Силами працівників газового господарства , громадкості міста було  зроблено косметичний ремонт стадіону, відновлено футбольний газон, постійно   проводилося наведення санітарного порядку та благоустрою стадіону. І маючи непогані умови футболісти команди виступаючи в першості Черкаської області 2004 року серед команд  другої ліги  з честю виконали поставлене завдання – вийшли в вищий девізион чемпіонату області. Саме з тих пір численні вболівальники футболу  повірили , що в районі з’явилася команда , яка гідно може відстоювати честь району в області.

В 2005 році дебютант першої ліги відразу займає одну з найвищих сходинок чемпіонату та стає віце-чемпіоном області.  З початку , це задавалося неймовірним, адже молодий колектив тільки  перший сезон проводив в першій лізі   Чемпіонату області серед команд, які  мали значний досвід виступу  в матчах такого рівня , не один рік ставали призерами. Та незважаючи на це команда  ФК «Тясмин - Газовик»  перемагала  один за одним  грізних суперників із м.Чорнабая,  м. Драбова, м.Черкас, м.Умані , м.Сміли та ін.

      В сезоні 2006 року команду ФК «Тясмин - Газовик» уже добре знали і поважали в різних куточках області , на гру з нами готовилися всі команди , як  на останню. Цей футбольний сезон наші футболісти закінчили бронзовими призерами та стали фіналістами Кубку області.

       І ось настав 2007 рік.... Цей рік повинен був бути визначальним для команди, адже були поставлені самі високі завдання , та й своїми виступами в чемпіонаті та кубку  на протязі останніх років гравці ФК „Тясмин-Газовик” довели, що вони повинні бути на самій вершині футбольного олімпу. Все це здійснилося. На початку року наші футболісти впевнено стають „зимовими” чемпіонами області, виборовши  серед 24 команд перше місце по міні-футболу.

Завдяки проведеній великій селекційній роботі поряд з нашими футбольними віртуозами такими, як капітан команди Карась Ігор, Рубанчук Валерій в колективі зявляються майстерні гравці високого класу. Перше коло чемпіонату наші гравці провели немов би на крилах, маючи тільки одну нічию в виїздному матчі з ФК „Зоря” с. Руська Поляна, впевнено долаючи одного суперника за іншим.

      Успішно команда розпочала і друге коло , не поступаючись нікому в лідерстві і кожен вболівальник вже відчував неповторну радість перемоги. Але серія з декількох нічийних результатів, несподівана поява конкурента  в боротьбі за чемпіонське звання з боку ФК „Шпола-ЛНЗ-Лебедин” зробила на фінішній прямій інтригу в чемпіонаті. Та все таки керівництво клубу змогло мобілізувати наших гравців на вирішальні ігри, і в перед останньому турі в напруженому матчі з катеринопільською командою „Наша Ряба”  ФК „Тямин-Газовик” здобуває перемогу та достроково вперше в історії Камянщини стає Чемпіоном Черкаської області з футболу.  В принциповому останньому матчі на виїзді в м.Черкаси  зі своїм одвічним суперником ФК „Ходак”, уже в ранзі чемпіона наші гравці продемонструвавши найкращу  гру  сезону , здобувають перемогу з рахунком 2-0 та ще раз підтверджують , що камянська команда на сьогоднішній день найсильніша на футбольних теренах нашої області.

       Завдяки людям які відродили футбольні традиції нашого міста, людям яким не байдужий футбол, людям які підтримували на протязі останніх років нашу команду, численним вболівальникам в історію спортивного життя нашого міста внесено ще одну  видатну подію.

Особливо хотілось відмітити наших вболівальників, яких за статистикою найбільше в області збиралось на стадіоні „Авангард”. На протязі останніх років вони завжди були з командою , як на домашніх так і на виїздних матчах, та додавали додаткових сил гравцям своєю палкою підтримкою.

На високому рівні вирішувалися й організаційні питання в плані підготовки футбольного поля для домашніх ігор, споруд на стадіоні, рекламної компанії, озвучування та інше.  На різних рівнях в області , в державі неодноразово відмічався високий професіоналізм  проведення футбольних матчів в нашому місті.

      Велике досягнення команди, в значній мірі залежало від  всіх тих людей  які  допомогали  в фінансуванні  та перевезені команди на виїздні ігри, готовили стадіон до домашніх зустрічів, приймали активну участь в вирішенні організаційних питань.

         Керівництво , гравці ФК «Тясмин - Газовик» щиро вдячні за підтримку команди голові правління ВАТ „Черкасигаз” Зарубі А.М., голові профспілкового комітету ВАТ „Черкасигаз” Ісаєнку І.І., голові районної ради Швець І.М., голові міста Шамрай О.Г., голові райдержадміністрації Ременюк Р.П., директору  Косарського спирто–горілчаного заводу Харламову О.В.,  голові ради директорів корпорації “Ургаззбут” Чистосердову В.М.., директору ТОВ «Інтербудтехсервіс» Тірону В.І., начальнику РКП «Камянський водоканал» Висоцькому А.С., начальнику БО фірма «Шляховик» Буцькому В.С., начальнику пошуково-зйомної експедиції №57 Заліському В.В., директору ТОВ «Галукс» Мельниченко М.М , Ткаченку В.І. (Українська соціал-демократична партія),  керуючому  АППБ «Аваль» Торгалу І.А., керуючому ЧФ АКБ «Укрсоцбанк» Безпалому А.А. , головному лікарю ЦРЛ Тамко К.М., начальнику Кам’янського РВУМВС Торкайлу Ю.С.,начальнику ВАТ «Автопідприємство №17142» Воропай Б.М., ПП Кивгилі І.Г., ПП Халудрову С.В., Плакущому С.В.,  колективу управління по експлуатації газового господарства.

        Підводячи підсумки сезону було опитано вболівальників , які визначили кращих гравців команди ФК «Тясмин–Газовик», ними стали: воротар – В’ячеслав Кудін , захисник – Ігор Карась, напівзахисник -  Валерій Рубанчук , нападник – Андрій Бабенко,  гравець глядацьких симпатій –Олег Гопка.

       В цьому футбольному сезоні цікаву гру показали і наші дублери керовані тренером,  гравцем основного складу  Віталієм Вагіним.  Завдяки наполегливій праці Віталія з юними футболістами, які в майбутньому стануть гравцями основи, наші діти покращили свої виступи в чемпіонаті та зайняли 5 місце. А це говорить про те , що футбольні традиції камянщини не зникнуть безслідно в майбутньому, і  на футбольному небі засвітяться нові зірки талановитих футболістів.  

         Всі вболівальники району палко вітають команду ФК «Тясмин - Газовик» з Чемпіонським званням  , дякують за змістовну  гру, та бажають  успіхів в наступному сезоні Чемпіонату Черкаської області 2008 року.
  

 

По материалам прес центра ФК "Тясмин-Газовик".
 
Просмотров: 2649 | Добавил: lordbask | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 5
1 Funki  
0
в цій події не бачу жодного факту, який свідчить про розвитку футболу в Камянкі. 98% гравців - з інших регіонів України, з нашого району тільки 2 людини і ті зявлялися на футбольному полі тільки на останні 2 хвилини за умов, що рахунок уже ть пристойний. Що стосується дублерів - таж сама ситуація, як то кажуть - кіровоград зробив все, що міг.
Таке враження, що влада просто дає людям видовище витрачаючи величезну кількість грошей і щось цим намагається досягти. Як на мене, то краще б грали камянські футболісти, нехай наівіть не на такому високому рівні, але це був би всетаки більший плюс для камянського футболу.
Також не можна незгадати, як Газовик просто задавив фінансово справжню камянську команду "Діброва", яка грала по другій лізі і мала всі шанси досягати високих результатів. Сподіваюся вона найближчим часом зможе це зробити))))
Камянка вболіває за "Галукс", який доречі цього року виграв в районі все, починаючи від кубку до чемпіонства району, наступного року буде братися область!)))

2 Ринат Ахметов  
0
ВАРЯГИ!!!!

3 Лобановский  
0
А кто здесь "отработанный материал"???

4 Maliner  
0
Бывают в жизни огорченья cool
Но это не тот случай surprised

5 evangelina  
0
Дизайн симпатичненький

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Интересный факт

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024